o nama

Porodična firma koja je u ovom poslu već dugo godina. Našim trudom, znanjem, a pre svega iskustvom postali smo jedna od vodećih firmi koja se bavi industrijskim alpinizmom i arborizmom. Posedujemo najsavremeniju opremu i alate koji nam omogućavaju da posao uradimo bezbedno, kvalitetno i brzo.

ALPX D.O.O.  je specijalizovana porodična firma sa primarnom delatnošću usluga industrijskog alpinizma i arborizma na području cele Srbije.  Dugogodišnji predani rad i tim sastavljen od  stručnih i edukovanih zaposlenih, te stalno investiranje u razvoj rezultiralo je visokim kvalitetom pruženih usluga i mnoštvom zadovoljnih klijenata.

U poslovnim odnosima važnost pridajemo dugoročnoj partnerskoj saradnji, stvarajući što je moguće bolje uslove koji će imati trajno pozitivan efekat za obe strane. Našim klijentima smo pouzdan partner jer su oni i njihovo poverenje temelj našeg uspeha. Našim trudom, dobrim kontaktima, a pre svega iskustvom postali smo jedna od vodećih firmi .

ZAŠTO MI?

PREDNOSTI:

✔ Dostupnost 24 sata za hitne intervencije
✔  Više vozila za pristup svim terenima
✔ Vlastiti prevoz, utovar-istovar
✔ Kamion dizalica 
✔ Osiguranje i odgovornost za izvedene radove
✔ Prva licencirana firma za sečenje stabala bez HTP dizalice
✔ Svi radnici imaju položenu zaštitu na radu, prvu pomoć i obuku za rad na visini
✔ Sve mašine, oprema i alati su atestirani

oprema

Da bez alata nema ni zanata, najbolje govori arsenal najboljih svetskih proizvođača specijalizovane opreme i alata za poslove koje mi obavljamo.

sertifikati

Savremeni standardi, kao uslov za bezbedan rad.

naši pouzdani partneri

Prateći staru poslovicu "S' kim si, takav si." Mi se okružujemo najboljim firmama na tržištu u svojim aspektima posla.